Klik aan en help ons door de voorselectie!

Nee, dit gaat niet over een songfestival of een andere beauty contest. Alle stadsdelen van Amsterdam hebben hun bewoners uitgenodigd om voorstellen in te dienen voor de investering van (een deel van) een budget van € 200.000,- . Te investeren in iets dat de buurt beter maakt.

Wij hebben ook een voorstel ingediend. Het is iets waar we al jarenlang over hebben gepraat: een eigen “reisbureau” in Czaar51. De mogelijkheid om met een groep buren samen een dagje op stap te gaan. samen op verkenning in Nederland. een soort schoolreisje, maar dan met gezinnen. We vragen nu een bijdrage uit deze subsidiepot van € 200.000 om dit waar te maken: een paar keer een dagje uit samen met de buren!

In de schoolvakantie en naar een bestemming ergens in Nederland. denk aan een bezoek aan de Deltawerken, aan een waddeneiland zoals Texel, aan een andere stad zoals Utrecht of Den Haag of aan een Openluchtmuseum.

En daar is ie dan: de voorselectie. We hebben 50 mensen nodig die op de website van het stadsdeel ons voorstel aanvinken en daarmee steunen. Dan zijn we door de voorselectie en gaan we verder om de subsidie voor dit mooie plan te veroveren.

Als je zelf mee zou willen: stem mee!

Klik aan en stem