Dans je lekker los!

Dance Connects gaat van start op nieuwe locatie op Wittenburg!

Op woensdag 13 maart start er een nieuw seizoen Moderne Dans voor iedereen van 60 jaar en ouder op een nieuwe locatie tussen Oost en Centrum. Namelijk bij Studio Selma Susanna op Wittenburg. In deze inspirerende en intieme theaterstudio kun je nu elke woensdag naar hartenlust dansen samen met andere stad- en buurtgenoten.

Dance Connects Community organiseert al jaren moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder in heel Amsterdam. Man, vrouw of anders, ervaren danser of juist helemaal niet, slecht ter been of misschien snel moe, er is een plek voor iedereen op de dansvloer om te werken aan een sterk lichaam en een lenige geest.

De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

Wie het leuk lijkt om wekelijks via moderne dans lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 13 maart meer dan welkom op Wittenburg bij Studio Selma Susanna.

Dance Connects / Moderne Dans 60+
Studio Selma Susanna, Grote Wittenburgerstraat 9C
Woensdag van 10.30 tot 12.00 uur
Gratis kennismakingsles: woensdag 13 maart

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Naast 60+ lessen biedt Dance Connects ook Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend kunt meedoen, en 40+ lessen.